luni, 13 februarie 2012

10 lucruri de facut neaparat in sesiune



1. Trebuie sa devii un bucatar mare. Sa inveti sa gatesti de toate, pentru toti. De la cele mai complicate pana la cele mai simple, important e sa devii expert pe palier in camin.

2. Actualizeaza-te in materie de seriale. Urmareste toate serialele recomandate de prieteni, mai ales pe vremea asta merge lejer langa o halba de ceiut fierbinte.
3. Considera-te un responsabil si fa-ti curat zilnic peste tot. Sterge praful obsesiv, aseaza-ti azi hainele dupa culori, iar maine dupa grosime. Iar poimaine dupa material. Spala vasele de doua ori ca sa fii sigur ca sunt curate si da cu matura/mopul dupa fiecare om intrat in camera.
4. Multe poze. Cand mai multe poze. Peste tot pe unde iti crapa capul sa mergi. Pentru ca acum ai inspiratie si acum ai chef sa le photoshopezi. Si poti sa modifici o poza si de mai multe ori, ca sa fii sigur ca iese doar frumosul din ea.
5. Viziteaza-ti toti prietenii. Vechi, noi, ocupa-te de ei.
6. Iesi si distreaza-te, mergi la Casa de Cultura, la Expirati, la Elefanti, la Goblini, peste tot. Iesi si distreaza-te, tocmai asta e perioada.
7. Fa cate o escapada (cand drumurile nu sunt blocate) la munte, la marea inghetata, la bunici...pe unde apuci.
8. Invata sa joci carti. POKER (preferatul meu), whist, rentz, tarneeb, orice! Si practica-le cat mai mult, ca doar deh, trebuie sa te perfectionezi.
9. Da party-uri zilnic, pentru a primi voia buna in viata ta. Pentru a cunoaste cat mai multa lume, ca sa nu zica cineva vreodata ca esti antisocial. Si daca nu dai tu, du-te la vecinu' care da, ca sa nu zica cineva de el ca este antisocial.
10. Strange bani de restante.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu