miercuri, 7 decembrie 2011

10 moduri stupide in care poti sa mori


Moartea aduce dupa sine depresia si rauri de lacrimi rudelor si prietenilor. Sunt unele cazuri, insa, cand nu poti sa te abtii sa nu razi cand auzi de felul in care a murit cineva. Iata 10 exemple ca sa ma fac inteleasa.

1. Anul acesta un adolescent de 16 ani, din Navodari, a murit dupa ce a inhalat gaz de bricheta pentru a se amuza.
2. Tot anul acesta, prin vara, un spaniol infierbantat dar fara o femela care sa-l satisfaca, s-a masturbat de 42 de ori. A ajuns in stare grava la spital, si-a marturisit fapta si a murit.
3. Un fost presedinte francez, a murit complet fericit, in propriul birou, in timp ce amanta ii facea sex oral.
4.In 2005, un coreean a murit dupa ce a jucat 50 de ore, consecutiv, Starcraft si World of Worcraft.
5. Hand Streininger era faimos pentru barba sa in lungime de 1,4 m. Intr-o zi s-a iscat un incendiu foarte puternic, barbatul a incercat s-a fuga, a uitat sa isi stranga barba, s-a impiedicat si si-a rupt gatul, murind pe loc.
6.  In 1923, jocheul Frank Hayes a suferit un atac de cord in timpul unei curse. Calul sau, Sweet Kiss, a terminat pe primul loc, Hayes devenind astfel primul jocheu mort care a castigat vreodata o cursa. 
7. O prezentatoare Tv a postului Channel 40, a scocat o intreaga lume cand a declarat ca urmeaza o stire in premiera. A scos un pistol si s-a impuscat in cap.
8. In 1991, un barbat se plimba prin ferma sa, a alunecat intr-o groapa. In timpul caderii s-a agatat de un cablu si a murit electrocutat. La inmormantarea sa, sora decedatului explica oamenilor ce s-a intamplat, a alunecat si s-a agatat de acelasi cablu. A murit electrocutata.
9. Mare petrecere mare organizata de salvamarii din New Orleans pentru ca sezonul s-a incheiat fara niciun deces. Au participat in jur de 200 de salvamari. La sfarsitul petrecerii s-a gasit o persoana fara viata in piscina. 
10. Dramaturgul Tennessee Williams a fost gasit mort,intr-o camera de hotel, dupa ce s-a inecat cu un dop de sticla. Era foarte beat. 









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu